Restaurangen på Folkets Hus
Dagens lunch serveras normalt alla vardagar, helgfria veckor, klockan 11.00 till 13:30.
Alltid lunchbuffé, dagens soppa och ett vegetariskt alternativ. Till lunchen ingår dryck, färskt bröd och smör, sallad samt kaffe.
Mat är viktigt för en bra upplevelse. I restaurangen på Folkets Hus har vi ett kök som serverar goda luncher varje vardag. Köket kan servera 2 000 buffégäster eller drygt 1 000 sittande gäster på en festlig 3-rätters middag. Vårt kök håller mycket hög klass och erbjuder mat för både vardag och fest och för små och stora sällskap. Självklart kan vår kock skräddarsy en meny just för dig – eller leverera din önskemeny. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en meny för just ditt event. För bokning eller frågor skicka en förfrågan eller ring oss på 063–664 94 01.
Veckans meny
Vecka 47
Måndag
Nötfärsbiffar serveras med stekt svamp, stekt potatis, pepparsås & pressgurka.
Grönkålssoppa.
Veg: Rödbetsbiffar med stekt potatis & citronyoghurt.
Tisdag
Ostgratinerad lax och sej, serveras med vitvinssås & kokt potatis.
Grönkålssoppa.
Veg: Het böngryta serveras med sötpotatis och fetaostkräm.
Onsdag
Baconlindad kycklingfilé serveras med pommesfrites, haricotsverts & chili bearnaisesås.
Grönkålssoppa.
Veg: Couscoussallad med chimichurri & grönsaksspett.
Torsdag
Viltskavsgryta serveras med potatispuré & rårörda lingon.
Grönkålssoppa.
Veg: Arancini servers med stekta grönsaker & aioli.
Fredag
Grillmarinerad fläskfilé serveras med klyftpotatis bearnaisesås & rödvinssås.
Grönkålssoppa.
Veg: Friterad grillost serveras med klyftpotatis & ramslöks majo.
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt