Rum 8

Det här är Folkets Hus stora artistloge. Här lägger våra gästande stjärnor  sista handen på sminket innan de äntrar scenen, de sjunger upp och går igenom manuset en sista gång före en föreställning. Här finns egen wc och dusch på rummet, TV och två sminkbord.

Det här är även ett utmärkt rum för möten och konferenser för mindre grupper. På Folkets Hus finns det ett flertal mindre grupprum, som är perfekta för ett mellanstort till det allra minsta mötet. Vi kan erbjuda flexibla och roliga lösningar för alla typer av evenemang. Är ni många är vi stora, är ni få är vi små. Våra lokaler är bekväma, ändamålsenliga och utrustade med tekniken, som behövs för en lyckad konferens, middag eller fest.

Kapacitet

10 personer (gruppsittning)

Storlek

19 m²

Teknik

Övrig teknik offereras enligt önskemål och överenskommelse

Fast utrustning

Internetuppkoppling

Välkommen att kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i bokningsförfrågan nedan...

Bokningsförfrågan lokal Folkets Hus Östersund

 
Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.