Hoojafest

Folkets hus Östersund PB-Hallen

Evenemangsbeskrivning

Hoojafebern fortsätter att stiga och under våren får ett fåtal platser i Sveriges norra del finbesök när Hoojafest kommer till stan!

I snart ett år har Hooja varit ett återkommande namn på Spotifys topplistor över de mest streamade och virala låtarna. Det hela tog fart i somras med hiten ”Banan, Melon, Kiwi & Citron”. Med den är det få som har lyckats undgå Hoojas framfart och den 10 september i år lyckades duon med den enorma bedriften att bli Sveriges mest streamade artist på Spotify.

 

Sommarturné gick direkt över till höstturné och succén fortsatte med utsålda konserter och fyllda lokaler. Biljetterna till det efterlängtade stoppet på hemmaplan i Gällivare sålde slut på under tre minuter och är en bra fingervisning på Hoojas popularitet.

 

Under våren presenterar Hooja det nya konceptet ”Hoojafest” - ett turnérande jippo där besökarna får en helkväll i Hoojas tecken. Duon har även bjudit in Kiruna Kickers som kommer välkomna publiken tillsammans med ytterligare gäster innan det är dags för Hooja och Mårdis att inta scenen.

 

”Välj ut dina snabbaste dansskor och ta med nå polers! Det här ett jippo som kommer bli en minnesvärd kväll" - hälsar Hooja och Mårdis.

 

Folketshus erbjuder thaibuffé för 150kr/person en timme innan eventet startar fram tills kl 23:00
Boka gärna via bokning@fhosd.se eller 063 664 94 01

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.